maandag 15 december 2008

Australian Christmastime

My humble Belgian servants ;),

De kerstperiode is hier blijkbaar nogal een enorm drukke bedoening! Kerst is dan ook de belangrijkste dag in Australië te zien aan de sfeer, lichtjes, winkels en mentaliteit! Vanaf vorige week zijn de winkels letterlijk beginnen overlopen van het volk en het grappige (en slimme dan de overheid) is dat momenteel iedereen vollebak zijn geld uitgeeft aan cadeau's...en net na Kerst, op 26 december beginnen de Solden! Eerst gebruik maken vd koopkracht en dan het onderste uit de portefeuilles halen...Wat een klootzakskes ;)!

Hoe zag m'n week eruit vorige week...? Dinsdag was er de toneelvoorstelling van "Santa got stuck up the chimney" op school waar Hannelore 1 vd juffen voorstelde. Was echt grappig om mannekes van 6 jaar toneel te zien spelen, constant gegiechel en gelach! Super schattig! "Cheeky" word dat hier genoemd.
Vrijdag was er de voorstelling van Hannelores Toneelworkshop en 's avonds het megasjieke Kerstconcert van Danny z'n werk! 2u Kerstliedjes met een grote band en zangers en zangeressen...Was truly amazing. Zelf de kerstman is eens gepasseerd!
Het is nog niet gedaan hoor: Zaterdag was er dan de voorstelling van Hannelores Gym...op het einde van het jaar tonen ze dan een beetje hun kunnen, en ik die een liefhebber van turnen ben, heb dan ook genoten van de oudere turners die echt mooie dingen lieten zien zoals je ziet op de filmpjes en foto's. Was een ENORM lange dag van 5u in de Gym zitten, 's avonds waren we de preut af en hebben we lekker relaxed een filmpje gekeken.
Zondag had ik afgesproken in Melbourne met 2 Belgische meisjes die hier ook momenteel rondtrekken en werken. We zijn lekker gaan eten (onder de spijtiggenoeg bewolkte lucht) en hebben het Immigration museum bezocht...Niet echt speciaal eigenlijk! Het was best aangenaam, na de lekkere White Chocolate Coffe with Marshmallow ben ik dan met de trein huiswaarts gekeerd om op de kindjes te letten want M en D gingen op stap die avond.

Pretty Busy dus zoals je hoort...Maar nu wordt dat wat gecompenseerd want Danny is in verlof en dan neemt hij wat taken van me over zodat ik ook wat verlof heb!
Straks meer, eerst de kindjes "badden en bedden"...

Ain't life a great thing, *Zucht*

Geen opmerkingen: