dinsdag 30 december 2008

Glenelg & Monarto Zoo

Gisteren zijn we met z'n allen naar Glenelg gegaan, aan de zee. Daar wat gewandeld langs de dijk, een heerlijke Thaïse maaltijd gegeten en uiteindelijk even met de voetjes door het lekkere warme water gaan lopen...Ff goed genieten van een rustig dagje dat werd afgesloten met een fantastisch lekkere Gelato.

Vandaag weer vroeg op om te vertrekken naar Monarto Zoo. Een Afrikaans getinte zoo, waar je safari gewijs met een bus door het enorm grote park wordt gereden terwijl je neushoorns, leeuwen, cheetahs, hyenas, giraffen en dergelijke te zien krijgt.
We zijn vertrokken in de regen maar toen we daar aankwamen was het al wat opgeklaard! Te voet de Stokstaartjes en Yellow Tail Rock Wallabies gaan bezoeken en dan de bus op door het park. Best wel aangenaam, maar het was een heel stuk anders dan anders. Het voelde ff raar aan om in Australië, met zijn eigen mooie fauna en flora, de Afrikaanse dieren te gaan bekijken! Maar desalniettemin was het een leuke en mooie dag!

Zoals je ziet maak ik hier dagelijks fantastische dingen mee...Morgen gaan we naar de Alpaka-farm van Mark z'n moeder (Alpaka's zijn Lama-like beesten). Overmorgen gaan bushwalken, nu een extra grote en lange walk, vrijdag een luilekkerdagje aan strand met 30° en meer en zaterdag het avontuur naar de Great Ocean Road...

2 opmerkingen:

Jolien zei

Hoi Walt!
Weer dolle avonturen dat je daar mee maakt, altijd leuk om lezen. 't Is precies voor jou ook meer vakantie vakatnie. Waar zijn de kindjes in die ganse periode?
Hoe heb je oudejaarsavond gevierd?
Kus, J.

Denneman zei

Gij hebt weer geluk dat daar lekker warm is é :)
ge blijft het gewoon doorsteken é ;).
Hier is het zoals gewoonlijk ijzig koud. dinsdag zal het hier -3 overdag zijn. Jaja -3!! Ik zie u nu al bibberen om dat te lezen ;). Maar voor de rest alles in orde hier hoor. Maar nog altijd geen koala's tegengekomen é... Volgens mij leven die alleen in Australië :p

Yoooo